22 Ocak 2009 Perşembe

Kırkından sonra saz çalmak

Ben bu blogu naçizane tecrübelerimi paylaşmak için yazıyorum. Gazetelerden Dinç Bilgin'in 9 yaşındaki torunun ileride şef olmak istediğini ve kitap yazdığını okuyunca keşke ben de olsaydım diye düşündüm. Çünkü mutfakta bir şeyler yapmak bana daima zevk vermiştir. Kendimi emekliye ayırdıktan sonra, evvelce de severek girdiğim mutfağıma daha çok vakit ayırır oldum. Şimdi torunlarıma yemek yapma zevkini yaşıyorum. Çalışan anne ve çalışan eş olarak mutfakta pratik olmaya çalıştım, bu alışkanlığım halen devam ediyor.
Mutfak iyi de, blog yazmak ayrı maharet isteyen bir uğraş. Bizler bigisayarla daha geç yaşlarda tanıştığımız için mi, yoksa benim sadece mesleki kullanmam gereken şeyler dışında bilgisayarda başka bir sey öğrenmeye vaktim olmayışı mı bilemiyorum ama, bu blogu kızım olmasaydı öğrenemezdim.

Onun için yazının başlığını kırkından sonra diye koydum. Hani reklamlarda var ya. Oğlu cep telefonuyla 'anne pencere aç' diyor, annesi gidip odanın penceresini açıyor. Bazen kendimi o reklamla özdeşleştiriyorum ve çok gülüyorum. Bana bu blogu yazmam için ısrar eden ve sayfa düzenlemesini yapan kızıma çok teşekkür ediyorum.

9 yorum:

ece arar

hoş geldiniz. zevkle okuyacağız.

Hamarat Anne

BURCUYA BEN DE TESEKKUR EDİYORUM,SİZDEN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR..
ZEVKLE TAKİPTEYİM:)

Adsız

sizden ogrenecegimiz cok sey olduguna inaniyorum... cok tatli bir kiz yetistirmissiniz sizi bunun icin ayrica tebrik ederim..
kolay gelsin..

ayse

Adsız

merhaba, blog dunyasina hosgeldiniz.
benim de 13 aylik bir kizim var. kizinizin blogunu epeydir takip ediyordum. ondan pek cok faydali bilgi edindim. simdi sizin de bir blog acmaniz harika bir sey.
kolay gelsin. takipteyiz:)

nu_dojo

sukran

merhabalar,bloğunuza bu gün,hayırlı olsun demek için girdim,bilgi ve tecrübelerinizden faydalanacağımızdan eminim.daha sonraki günler,bilgi ve tarif almak,tebrik etmek için sık sık uğrayacağım;)bloğunuz tekrar hayırlı olsun,başarılar diliyorum..

nihal değer

Bloğunuz hayırlı olsun. Güzel tariflerinizi bekliyoruz..

Açar Kızı

İyi dileklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Benim de sizlerden öğreneceğim çok şeyler var.Bilgiler paylaşılınca güzel.Yorumlarınızı ve katkılarınızı bekliyorum.
Sabahnur hanım yapmış olduğunuz oyuncaklar o kadar güzel ki .Ellerinize sağlık.Üniversite öğrencisi bir misafirimiz "valla ben bunlarla oynamak isterdim cünkü mekanik oyuncakları yönetemiyorsun ama bunlara kendin hareket verebilirsin "şeklinde yorum getirdi. Hakikaten çocukları hayal dünyasını genişletiyorlar.

Adsız

başarılar dilerim. bu tatlı lezzetler mutlaka tatlı yüreklerden çıkmışladır:)

Hamarat Anne

oyuncaklarım hakkında bu güzel sözleri okuyunca çok mutlu oldum:)
tesekkurler
sevgiler

Her Lokmada Ayrı Bir Lezzet   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP